ДЯКУЄМО ВОЇНАМ, ЯКІ ЗАХИЩАЮТЬ КРАЇНУ!

Технічний музей ретро-автомобілів «Машини часу», Дніпро

Пропонуємо відвідати віртуальну екскурсію технічним музеєм ретро-автомобілів «Машини часу» → https://museum-portal.com/ua/museum/muzej-retro-avtomobiliv-mashini-chasu

Музей працює з 13 листопада 2014 року. Раритетні авто і мотоцикли розміщені в приміщенні колишнього цеху, який тепер виглядає, як затишна вуличка 1960-х років – з лавочками, ліхтарями і пішохідним переходом. Антуражу додають автозаправна станція, телефонна будка, іграшки, телевізори, автомат «газ-вода» - це лише мала частина, до якої можна торкнутися поглядом і рукою. Ці предмети створюють атмосферу для головних мешканців музею - автомобілів і мотоциклів, яких в експозиції понад 50 одиниць, зібраних засновником музею Михайлом Прудниковим.

Поруч з болідами і ралійними автомобілями висять схеми радянських гоночних трас. Крім того, в музеї є цікаві розваги для дітей: майстри покажуть їм, як відливаються олов'яні солдатики, а один з стареньких «Москвичів» можна розфарбувати фарбою.

Гості музею можуть взяти участь в навчальних майстер-класах, які проходять по вихідним та для любителів розваг в залі працюють ігрові автомати з минулого: морський бій, полювання, ралі та інші, а також проходить кіно-показ мультфільмів або кіножурналу на 16мм плівці.

Додаткову літературу Ви можете знайти в електронному каталозі та тематичних БД НІБУ.